vineri, 18 martie 2016

Inchirieri de apartamente in regim hotelier

In Romania se practica de ani buni inchirierile in regim hotelier (ei bine, se practica acest gen de inchirieri oriunde in lume, insa in Romania moda a aparut undeva in anii 90 si a avut mare succes mai ales datorita ziarelor locale, mai ales Anuntul telefonic in Bucurest - cea oferit un mare imbold acestui gen de inchiriere).

Se mai poate spune ca este o solutie low-cost, pentru cei ce nu doresc sa mearga la un hotel, sau in acelasi time se mai poate spune ca este vorba de un serviciu de cazare pe termen scurt (sau foarte scurt) deoarece de foarte multe ori o astfel de camera, inchiriata in regim hotelier va costa putin si va putea f inchiriata inclusiv pentru cateva ore.

Dar... mai interesant decat conceptul in sine (de a avea undeva o garsoniera sau un apartament inchiriate in regim hotelier), de a apela la astfel de servvicii sau de a oferi spre inchiriere sub acesta forma esteconceptul ce sta in spatele site-ului www.e-stabil.ro - ce actioneaza ca o punte, ca o legatura ce conecteaza furnizorul acestui gen de serviciu de cazare si clientul.

Practic.... orice furnizor poate sa puna la dispozitie catre inchiriere un astfel de spatiu, astfel incat cei ce acceseaza paginile e-stabil sa poata contacta proprietarul si sa inchirieze respectivul spatiu.

Iar partea cea mai buna constan in faptul ca pentur orice pagina exista poze, pentru orice pagina exista detalii si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu