sâmbătă, 7 mai 2016

Regim hotelier Constanta



Oricand ajungi pe malul marii si cauti un loc de cazare trebuie sa iei in calcul cazare in regim hotelier in Constanta, intrucat promite numeroase avantaje importante de luat in calcul.

Petrecerea timpului impreuna

Apartamentele sunt situate in diferite zone rezidentiale ale orasului, astfel ca in cazul familiilor cu copii, cei mici se pot juca in parcurile locale, in timp ce parintii isi pot face noi prieteni. De asemenea, oricand se pot face noi cunostinte in restaurantele si cafenelele zonei.

Mai putin bagaj

Poti sa cari mai putine haine, deoarece multe apartamente dispun de masina de spalat, iar imbracamintea poate fi spalata, spre deosebire de hotelurile unde hainele trebuie schimbate zilnic, intrucat nu pot fi curatate.

Suprafata mare

Cele mai multe camere propuse de hoteluri sau pensiuni dispun de o suprafata de maxim 20 de metri patrati, pe cand un apartament inchiriat poate avea chiar si pana la 100 de metri patrati, fiind ideal asadar pentru grupuri de persoane ce dispun de spatiu suficient pentru a se desfasura.

Poti sa devii o gazda

Un apartament inchiriat in regim hotelier iti permite sa traiesti la fel ca acasa, astfel ca oricand se pot invita prieteni in vizita, insa poti si sa iesi in oras. Daca ai copii, poti angaja o bona care sa aiba grija de cei mici.

Accesibilitate

Aceste apartamente sunt disponibile in toate colturile orasului, preturile sunt mult mai accesibile decat in cazul altor unitati de cazare, in timp ce acestea scad in functie de durata sederii. In plus, oricand se poate alege un apartament situat in apropiere de un punct de interes din Constanta.

Descoperirea traditiilor

Un apartament inchiriat in regim hotelier permite oaspetilor sa cunoasca vecinii, localnicii, sa descopere mancarurile specifice zonei si sa se odihneasca corespunzator, la fel ca acasa. Astfel, chiar daca petreci doar cateva zile, ajungi sa te simti ca un localnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu