luni, 28 martie 2016

How to generate a proper virtual tour for your property?

How to generate a proper virtual tour for your property?

In this article I would explain everyone how I have managed to sell my house in a record time, with the help of a very easy to use Virtual Tour Software - TourWizard.

The interesting fact about this software solution is that you don't really need to be an expert or a technical gui to understand how it works, wich for me was probably themajor selling point. As  I have used other solutions of this kind in the past I know that it can be very hard to build a virtual tour from scratch, without any experience - but this was not the case with TourWizard.

Now... another interesting fact is that yuou can also put some information about your property in the virtual tour, which again is a major point covered by this software solution, as you won't need to send to your prospects 2 links (1 with the presentation and another one with the actual information related to the property) as you can embed all the necessary info in the virtual tour - great!

Virtual tour preparation for a house

Also keep in mind that there is a common misconception that if you will provide too many photos of your property, the buyers will will not came and actually see the property. In fact, with the more pictures you show and with the clearer image that you build, the chance that a buyer that sees your house and makes the purchase will hugely increase.

Even more, the virtual tours will help the seller or real estate agent to save a lot of time(related to all the questions that a virtual tour will automatically answer)

The most important thing with a virtual tour is the quality of the pictures - as all of them should be dome with a good Photo device, and the resolution should be good enough, as the pictures should show enough detail for the most pretentious of your potential buyers. 

duminică, 27 martie 2016

Saturi prvind folosirea de aparate de aer conditionat



Pe timpul verii, in special atunci cand temperaturile de afara sunt foarte ridicate, aparatele de aer conditionat reprezinta o parte integrala din vietile noastre. 

Insa exista cateva intrebari comune: cum se poate opera un aparat de aer conditionat in mod eficient? Exista o modalitate economica de a folosi aerul conditionat? Pot raci aerul aceste aparate, insa fara ca temperaturile sa fie foarte scazute si sa fie deranjanta variatia de temperatura?

Raspunsul la toate intrebarile e: da, este posibil, insa este nevoie ca utilizatorii sa stie cum sa foloseasca fiecare functie a aparatului, in special pentru a avea un consum scazut de electriciate.

Sfaturi 

In primul rand este nevoie de alegerea unui aparat de aer conditionat ideal pentru fiecare tip de locuinta in parte, deoarece in multe cazuri pot fi suficiente dispozitivele cu o putere mai scazuta. 

De asemenea, se recomanda ca temperaturile alese sa nu fie foarte scazute, in special pe timpul verii, cand este suficienta setarea la 28 de grade. In acest mod, organismul se poate bucura de o atmosfera racoritoare, insa fara a suferi din cauza variatiilor de temperatura atunci cand parasesc incaperea. 

O regula generala este setarea dispozitivului la o temperatura cu 12 grade mai mica decat cea de afara.

Este important ca dispozitivul sa nu fie pornit si oprit des, ci se recomanda functionarea sa constanta, de dimineata pana dupa amiaza, astfel incat sa se mentina temperatura dorita si sa opereze in cele mai bune conditii, cu un consum mai scazut de electricitate.

Se recomanda ca aparatul de aer conditionat sa nu fie folosit pe timpul noptii, iar inainte de culcare se poate apela la modul Sleep. Acesta permite dispozitivului sa intre in functiune doar atunci cand temperatura urca pana la cea stabilita, asadar se aduc economii importante la electricitate, insa nici sanatatea nu este afectata.

vineri, 18 martie 2016

Inchirieri de apartamente in regim hotelier

In Romania se practica de ani buni inchirierile in regim hotelier (ei bine, se practica acest gen de inchirieri oriunde in lume, insa in Romania moda a aparut undeva in anii 90 si a avut mare succes mai ales datorita ziarelor locale, mai ales Anuntul telefonic in Bucurest - cea oferit un mare imbold acestui gen de inchiriere).

Se mai poate spune ca este o solutie low-cost, pentru cei ce nu doresc sa mearga la un hotel, sau in acelasi time se mai poate spune ca este vorba de un serviciu de cazare pe termen scurt (sau foarte scurt) deoarece de foarte multe ori o astfel de camera, inchiriata in regim hotelier va costa putin si va putea f inchiriata inclusiv pentru cateva ore.

Dar... mai interesant decat conceptul in sine (de a avea undeva o garsoniera sau un apartament inchiriate in regim hotelier), de a apela la astfel de servvicii sau de a oferi spre inchiriere sub acesta forma esteconceptul ce sta in spatele site-ului www.e-stabil.ro - ce actioneaza ca o punte, ca o legatura ce conecteaza furnizorul acestui gen de serviciu de cazare si clientul.

Practic.... orice furnizor poate sa puna la dispozitie catre inchiriere un astfel de spatiu, astfel incat cei ce acceseaza paginile e-stabil sa poata contacta proprietarul si sa inchirieze respectivul spatiu.

Iar partea cea mai buna constan in faptul ca pentur orice pagina exista poze, pentru orice pagina exista detalii si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere perfecta.

Unde gasesc un cabinet de psihologie bun?

Munca intr-o firma de programare poate sa fie foarte frumoasa, mai ales atunci cand ai proiecte interesante, mai ales atunci candd esti inconjurat de oameni cu caractere frumoase, de persoane creative care dau tt ce au maibun la munca, e oameni motivati si nu in ultimul rand de persoane pacute.

Iar munca de programator, in ciuda faptului ca implica foarte multe procese ce tin de logica, in ciuda faptului ca poate sa fie o munac foarte antrenanta pentru creier, nu este chiar atat de epuizanta pihic ca si altemeserii, unde oamenii au nevoie dupa ani de munca de perioade lungi de relaxare, de repaos sau chiar sa isi schimbe domeniul cu totul.

Mai interesant poate... este faptul ca nu prea am auzit despre programatori care sa mearga la vreun cabinet de psihologie de nevoie, sau chiar si pentru probleme minore. Asta in timp ce persoane ce efectueaza munci mult mai putin stresante sau solicitante din punct de vedere al activitatii cerebrale au nevoie constant de astfel de consultatii psihologice.

Poate si pentru ca daca vorbim despre creier, realizam ca este vorba de un organ a carui antrenare nu face altceva decat sa intareasca absolut toate functiile si mecanismele implicate in gandire + o oarecare atenuare a functiilor emotionale (ei bine - asta este mai mult o speculatie medicala decat un adevar demonstrat).